dimarts, 21 d’abril del 2009

Guanyadors del concurs!!!

Abans de res i, en nom de l'equip de la CCC, gràcies a tots per la vostra participació!!!!
El figuerenc Jordi Campistol, la gironina Bárbara Palacios i la barcelonina d’orígen lleidatà Leticia Castellsaguer han estat els guanyadors de la primera edició del concurs literari MiCCCrorelats, impulsat per Figueres 2009 Capital de la Cultura Catalana amb la col·laboració de les llibreries Mallart, Masdevall i Text i el bisetmanari Hora Nova.
El figuerenc Jordi Campistol ha estat un dels premiats pel seu relat “La platja d’Argelers -1939”, en homenatge al seu pare. La gironina Bárbara Palacios s’ha decantat per una peça més curta que es titula “En venda", igual que Leticía Castellsaguer que ha optat per una creació de poques paraules titulada “El fals funeral”. El jurat del concurs també ha decidit atorgar un accèsit infantil al nen Joel Cavallé, d’Avinyonet de Puigventós, pel seu Micccrorelat “Un principi trist i un final feliç”.
Durant els propers dies publicarem els micccrorelats dels escriptors de Figueres que dissabte vinent, a les 11.00 hores, participaran en el col·loqui/esmorzar "Croissants i Liretaratura", que tindrà lloc a la plaça de Sant Pere.
De nou, gràcies a tots i fins l'any vinent!!!!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada